Proizvodi

close
sort proizvodi

Recenzije polaznika sa edukacije

"Edukacija za lash i brow lift je jedna od najboljih poslovnih odluka, a Ana je prava osoba za edukatora. Toliko truda, posve─çenosti, saveta, konsultacija i podr┼íke koja traje i danas. Definitivno bih svakome preporu─Źila! Svi putevi vode u lines ÔŁĄ´ŞĆ"

DU┼áANKA ROGLI─ć

"Od kako su se pojavili na tr┼żi┼ítu ve─çinski za rad sa klijentima koristim Lines trepavice, mom stilu ┼íminkanja su najbolje..."

Jelena Dikic

"Prvi utisak ÔÇ×Lines LashesÔÇť trepavica je da sam bila potpuno iznena─Ĺena koliko su savitljive i mekane. Lako prijanjaju na o─Źi. Postoji veliki izbor pa se mogu koristiti za razli─Źite tipove ┼íminkanja."

Nena Ili─ç

"Lines Lashes trepavice su moj izbor od prvog dana. Modeli koje biram nisu prenagla┼íeni, ali uvek mogu da postignem ja─Źi..."

Bojan Vukadinov

"Danas vam pri─Źam o doma─çem brendu ve┼íta─Źkih trepavica jer ih koristim ve─ç nekoliko meseci, a kako se i sama pla┼íim online poru─Źivanja ovakvih stvari pomislih da ─çe vam zna─Źiti da ih vidite u akciji. Ponosna sam na svoje o─Źi koje su izdr┼żale stavljanje 17 pari Lines Lashes trepavica na njih, jedne za drugima."

Ana 2 Cats

"Nama ┼íminkerima je falio ovakav brend, jer nemamo ba┼í veliki izbor. Odnos cene i kvaliteta je odli─Źan! Izbor je odli─Źan, imaju modele za ÔÇťlaganijiÔÇŁ prirodni izgled, kao i za dramati─Źniju ┼íminku."

Sne┼żana Karovi─ç

"Malo je re─çi da sam odu┼íevljena ─Źetkicama brenda Lines, pre svega njihovom precizno┼í─çu. Iako ih imam u ┼íminkerskom delu, morala..."

Sanja Orlandi─ç

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Prona─Ĺeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD