Proizvodi

close
sort proizvodi
newsletter image
newsletter image

Jelena Đorđević je svojom linijom veštačkih trepavica osvojila make-up svet!

Kada je tokom studija otvorila kozmetički salon u Nišu, odmah je došla na ideju da stvori proizvod koji će ujedno moći da ponudi i svojim kolegama. Nastale u salonu Studio Lines, po kojem su i dobile ime, Lines Lashes veštačke trepavice relativno brzo osvajaju srca šminkera koji za klijente žele samo najbolje. Strpljenje, upornost i maksimalna posvećenost pomogli su Jeleni da istraje i stvori preko 20 modela strip trepavica. Iz ljubavi prema poslu rodile su se i nove ideje, pa su sada u ponudi i Lines Brushes, mekane četkice za šminkanje u više veličina, i pažljivo odabrane visokokvalitetne svilene trepavice i oprema - dizajnirane da pruže izvrsne rezultate, udobnost, stil i sigurnost. Nadamo se da ćete pronaći svoj omiljeni proizvod i postati deo Lines porodice.

Lines|

lagane i fleksibilne

Lines|

premium kvalitet vlakana

Lines|

ručno pravljene

Lines|

udobne i ne ulaze u vidno polje

Lines|

nisu testirane na životinjama

Iz iskustva naših klijenata znamo da je trepavice moguće koristiti čak 20 puta!

newsletter image

Trepavice na traci

newsletter image

Individualne trepavice

newsletter image

Make up četkice

newsletter image

Pribor i oprema

Drugi su rekli o nama

"Lines Lashes trepavice su moj izbor od prvog dana. Modeli koje biram nisu prenaglašeni, ali uvek mogu da postignem jači efekat dodatkom individualnih."

Bojan Vukadinov

"Malo je reći da sam oduševljena četkicama brenda Lines, pre svega njihovom preciznošću. Iako ih imam u šminkerskom delu, morala sam jedan set da poručim i za svoju ličnu upotrebu. Svaka preporuka."

Sanja Orlandić

"Nama šminkerima je falio ovakav brend, jer nemamo baš veliki izbor. Odnos cene i kvaliteta je odličan! Izbor je odličan, imaju modele za “laganiji” prirodni izgled, kao i za dramatičniju šminku."

Snežana Karović

"Od kako sam probala Lines lashes trepavice, samo njih koristim na klijentima. Svidja mi se izuzetno tanka tresa koja je mekana i koja se sa lakocom prilagodjava oku."

Jelena Mandić

"Od kako su se pojavili na tržištu većinski za rad sa klijentima koristim Lines trepavice, mom stilu šminkanja su najbolje legli njihovi kraći i prirodniji modeli."

Jelena Dikic

"Prvi utisak „Lines Lashes“ trepavica je da sam bila potpuno iznenađena koliko su savitljive i mekane. Lako prijanjaju na oči. Postoji veliki izbor pa se mogu koristiti za različite tipove šminkanja."

Nena Ilić

"Danas vam pričam o domaćem brendu veštačkih trepavica jer ih koristim već nekoliko meseci, a kako se i sama plašim online poručivanja ovakvih stvari pomislih da će vam značiti da ih vidite u akciji."

Ana 2 Cats
newsletter image

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD