Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Vrhunski setovi četkica na poklon sa kojima ne možete pogrešiti

Autor:

Pronalazak savršenog poklona za vama posebnu osobu možda trenutno izgleda kao nemoguća misija. Međutim, prema preporuci mnogih šminkera, možemo reći da ne možete pogrešiti sa kvalitetnim setom makeup četkica. To je ulaganje u odličan pribor i način da nekome osigurate još bolji rad ili ulepšate proces šminkanja za posao ili izlazak. 

Neizostavni deo svakog ženskog nesesera su svakako makeup četkice u različitim oblicima. Lines Brushes neizostavni su deo života svake žene koja je ljubitelj šminkanja. Lines četkice izdvaja izuzetno mekana sintetička dlaka.

Svi se raduju Lines poklon setovima ! 

Tražite poklon za voljenu osobu ili omiljenog šminkera? Nikakav problem! Lines Brushes setovi četkica kriju za svakoga po nešto! Dopustite da vas inspirišu. 

Mnogi vode računa o kvalitetu svoje šminke, a svakodnevni ritual šminkanja zauzima čvrsto mesto u njihovom jutarnjem programu ulepšavanja. Bez obzira na to da li, što se tiče šminkanja, spadate među prave profesionalce ili ste potpuni početnik, Lines četkice će vas sigurno oduševiti. 

Multifukcionalni set Lines četkica

Set od 11 različitih četkica za šminkanje, izrađen je od kvalitetnih, mekih sintetičkih vlakana i sadrži sve modele koji su potrebni šminkeru u radu. Bez obzira na to da li, što se tiče šminkanja, spadate među prave profesionalce ili ste potpuni početnik, ovaj set sigurno ima prave proizvode za vas.

Za oči: postoji šest veličina blenderica kojim se pokriva cela oblast oka, od najsitnijih do najširih delova. Ujedno se model četkice J može koristiti i za nanošenje highlight-a na ostale delove lica. J, MS, JĐ, JM, Star Dust, Funny

Za lice: Modeli četkice "M" i "EMA" fan četkica takodje imaju više namena, mogu se koristiti za prah, rumenilo ili highlight - kao i apliciranje finih korektora. Četkica Gazella namenjena za nanošenje šminke u obliku kreme ili tečnosti.

Kombinovanjem modela "AK" i "AK2" omogućeno je precizno iscrtavanje obrva, ali takodje i eyelinera, bilo da je on deblji ili tanak.

Multifukcionalni set četkica je ujedno i najveći set u našoj ponudi. Mislili smo na sve, pa se zato pored njega možete zasebno poručiti  i manje setove namenjene različitoj regiji lica:

 

SET BLENDERICA - J, MS, JĐ, JM, Star Dust, Funny

6 veličina blenderica kojim se pokriva cela oblast oka 

DUO BRUSH SET - "M" i "Gazella"

Set od dve veće četkice za postizanje savršenog tena.  Model četkice M ima više namena, može se koristiti za prah, rumenilo ili highlight, dok je Gazella namenjena za nanošenje šminke u obliku kreme ili tečnosti.

SET KOSIH ČETKICA - "AK" i "AK2"

Kruta vlakna ovih četkica garantuju precizno oblikovanje i popunjavanje obrva kremastom / praškastom senkom, ili aplikaciju gel eyelinera.

Sve četkice iz naseg asortimana se mogu poručiti u setu ili pojedinačno. Aktuelne cene možete pogledati ovde:

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD