Proizvodi

close
sort proizvodi
news

Lineslashes u prolećnom izdanju časopisa LEPOTA I ZRAVLJE

Autor:

Prenosimo vam ceo članak iz časopisa LEPOTA I ZRAVLJE.

U novom serijalu Priče o brendu predstavljamo domaće kozmetičke brendove u čijim ćete asortimanima pronaći veoma kvalitetne i moćne beauty saveznike.

Priredila: Jasmina Ubiparip

Ove nedelje sa Jelenom Đorđević, iz Makeup studija Lines, pričamo o veštačkim trapavicama. Bilo da se pripremate da ih stavite po prvi put u životu ili ih nosite redovno, Jelena će sasvim sigurno imati koristan savet za vas. Štaviše, sigurna sam da na ovu temu ne postoji bolji sagovornik od Jelene, s obzirom na to da je nedavno kreirala liniju veštačkih trepavica Lines Lashes te da joj nije ostala nepoznata nijedna tajna kada je u pitanju ovaj mejkap proizvod, simbol ultimativnog glamura.

„Naziv brenda nastao je po imenu mog studija – Studio Lines, pa otuda Lines Lashes. Pripremila sam 17 različitih modela trepavica koji su najpotrebniji šminkerima. Trudila sam se da kvalitet bude vrhunski i da mogu da se nanose nekoliko puta iako se tretiraju kao ‘trepavice za jednokratnu upotrebu’. Kritike poznatih šminkera za sada su veoma pozitivne i to me posebno raduje. Uspela sam da napravim odličan proizvod po odličnoj ceni“, otkriva nam Jelena Đorđević, preduzetnica iz Niša s diplomom arhitekture, čiji beauty salon ovih dana slavi važan jubilej, desetogodišnjicu postojanja.

Jeleni smo postaviti tri ključna pitanja o veštačkim trepavicama.

1. Kada kupujemo veštačke trepavice, po čemu možemo prepoznati da su kvalitetne?

Pažnju privlači pakovanje, ali onda ih treba pažljivije proučiti. Šminkerima je dovoljno da bace pogled na koren trepavica i samu dlaku. Pomoć onima koji se ne bave ovim poslom bila bi da pogledaju sam rub trepavica. Ukoliko se dlačice nalaze na struni – takav tip trepavica je definitivno najlakše nositi. Lagane su bez obzira na dužinu dlake. Pokazalo se da su u 90% slučajeva kvalitetne. Međutim, ako dlačice povezuje crna plastična nit, znajte da ćete ih lepiti malo duže. U većini slučajeva su manje kvalitetne. Kvalitet trepavica može se proceniti i prema ceni – one najjeftinije su najlošije.

2. Kako da odaberemo veštačke trepavice u skladu s oblikom očiju?

Oblik oka nam nalaže kakve trepavice treba da izaberemo. Uz krupne oči lepo će pristajati trepavice koje imaju tzv. „mačkasti izgled“. Takav tip trepavica sužava oči i vizuelno ih “izvlači” u stranu. Sitnim očima, posebno sa spuštenim kapcima, preporučuje se model kod kojeg su dlačice duže po sredini. Taj središnji deo otvara oko. Što su dlačice gušće – oko izgleda krupnije i naglašenije. Za svaki dan potrebno je birati model koji je sličan prirodnoj gustini i dužini vaših trepavica.

3. Kako se pravilno stavljaju veštačke trepavice?

Vrlo jednostavno iako na prvi pogled deluje drugačije. Samo vam je potrebno malo spretnosti i strpljenja.

Za početak ako su vam previše široke, višak odsecite makazama prema dužini svog kapka. Lepak za lepljenje veštačkih trepavica, nanesite na ivice i sačekajte oko 15 sekundi da se malo osuši. Lagano ih spustite pincetom na ivicu kapaka, tako da se skoro poklope sa vašim prirodnim trepavicama.

Skidanje je moguće bez sredstva, ali ukoliko ste stavili više lepka – moguće ih je razlepiti i vodom.

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD

    Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja kolačića i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

    Prihvatam