Proizvodi

close
sort proizvodi
news

4 veštine koje mogu pomoći u radu svim lash stilistima

Autor:

1. Kvalitetan rad

Preporučujemo sledeći trik: zamislite da je svaki set svilenih trepavica takmičarski set! Svaki put dajte sve od sebe, pazite na svaku grešku i nesavršenost, analizirajte zašto se to dogodilo i kako to možete da popravite. Zatim pokušajte da poboljšate svoj rad na sledećem klijentu 

 

2. Iskustvo klijenta

Pružite poseban tretman svakom klijentu, od trenutka kada vam pošalje poruku, do trenutka kada ode!  Fantastična usluga, čist i uredan salon, poštovanje, profesionalna komunikacija i izgled, prijatna atmosfera i udoban krevet - neki su od vaših najboljih prijatelja! 

 

3. Aktivnost na društvenim mrežama

Pre nego što potencijalni klijent uopšte razmisli da rezerviše kod vas - mora da vas upozna da bi izgradio poverenje. Vaš instagram je lična karta vašeg poslovanja. Predstavljanje verodostojnih radova. Brzo odgovaranje na upite preko DM-a.

 

4. Vreme izmedju dve korekcije (retencija)

Ovo je prioritet broj 1 za većinu vaših klijenata. To je ono što vas može izdvojiti od drugih. Zašto? Bitno je, kako za klijenta, tako i za lash stilistu, da na korekciji trepavica bude minimum 50% ekstenzija. To se postiže kvalitetnim lepkom koji ste prilagodili uslovima u kojima radite i pravilnim odabirom dužine i gustine ekstenzija.

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD