Proizvodi

close
sort proizvodi
news

STIGLE SU! Lines Individualne trepavice by Snežana Karović

Autor:

Za kraj godine nešto na čemu smo dugo radili se konačno ostvarilo.

Jedinom divnom saradnjom zavšavamo ovu godinu, i započinjemo narednu. Profesionalni šminker Snežana Karović, dizajnirala je u svom stilu individualne trepavice koje zauzimaju posebno mesto u beauty industriji, pre svega kod šminkera koji vrlo dobro znaju koliko su posebne i praktične, i da je posebno bitno da budu odličnog kvalitet, da ne budu prejake, preguste, a opet ni previše tanke. Naravno, stvorene su kao i svi naši proizvodi za ličnu ali i profesionalnu upotrebu. Pojedinačne trepavice birajte onda kad želite da obogatite izgled svojih prirodnih trepavica.

Photo: Dušan Petrović

Snežana nam je još na početku nagovestila da joj je vrlo bitno da pakovanje sadrži dva reda srednje dužine i po jedan red kratih i dugih snopića - kako bi vam sve bilo pri ruci, i kupovinom jednog pakovanja biste dobili sve tri dužine. 

  Prozvod:  Individualne trepavice MIX by Snežana Karović

Još jedna prednost, na koju ćete verujemo svi obratiti pažnju nakon prvog korišćenja, jeste lakoća kojom se snopići odlepljuju sa kutijice, a da se pritom ne lome i ne šire, jer im savršena debljina dlake to i ne dozvoljava. 

Ono što je posebno zanimljivo je, da nismo mogli da se zaustavimo na jednom modelu trepavica, pa su pored klasičnih single snopića u mix varijanti, tu i TRIO snopići u mix varijanti - zbog kojih seckanje klasičnih strip trepavica ide u zaborav. 

Prozvod:  Individualne trepavice TRIO MIX by Snežana Karović

Da li ste znali da dodavanjem samo jednog TRIO snopića na kraj oka možete promeniti celokupan izgled i vizuelno dobiti mačkastiji look (savet: pre aplikacije trepavica naneti maskaru, kako bi se vaše i veštačke trepavice bolje sjedinile.)

Nadamo se da će Vam se svideti naši proizvodi - onoliko koliko smo i mi uživale dok smo ih dizajnirale. Oba modela dostupna su u našoj online prodavnici.


 

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD