Proizvodi

close
sort proizvodi
news

3 kratka saveta koja će pomoći svima da kreiraju savršeni letnji izgled

Autor:

Verujemo da smo sve nestrpljive da obučemo letnje haljine i zamenimo svakodnevnu hidratantnu kremu za malo glamura.

... A jesmo li spomenuli veštačke trepavice ?!

Bilo da je reč o svečanom događaju ili o ponovnom okupljanju sa prijateljima i porodicom, sigurni smo da ćete narednih meseci imati mnogo prilika da pokažete svoje make up veštine, i naravno potražiti savršeni par veštačkih trepavica.

Kad smo kod veština ... Čini nam se da je dosta vremena prošlo od kada smo šminkali celo lice u “full glam” varijanti, pa je vreme da se prisetimo nekih trikova i predloga.

Usred pandemije, naše rutine šminkanja su se dramatično promenile, toliko da u određenim slučajevima više nisu postojale!

Kada smo počeli da radimo od kuće, puder je definitivno otišao u zaborav. Umesto toga, prioritet nam je bila adekvatna nege kože.

Leti koža treba da diše, pa samim tim treba koristiti što manje šminke. Želimo nešto što zahteva minimalan napor, a opet učini naše lice svežijim. Minimalan napor znači da više ne želimo 10 koraka da bismo postigli predivan makeup.

Da bismo vam pomogli da se pripremite za leto, pripremili smo 3 kratka saveta vezanih za veštačke trepavice koji će pomoći svima da kreiraju savršeni letnji izgled . I sjajna stvar u vezi sa ovim savetima je što “rade” iako nosite minimalno šminke ili ste odabrali dramatičniju varijantu. 

#1 Mačkasti izgled očiju bez ajlajnera

Da li ste probali da isečete trepavice na pola? Uz naše modele Elle i Blink možete postići efekat eyelinera, a da eyeliner uopšte ne morate naneti na kapak. Sečenjem trepavice na pola, i apliciranjem na kraj oka, učiniće vaše oko izduženim i dati mu “mačkasti izgled”.

   

#2 Konture kapka 

Oblikujte oči bademastim modelima trepavica. Ovo pomaže u stvaranju željene definicije izvlačenjem senki i uokvirivanjem kože oko kapaka.

Mekanim, zaobljenim stilom trepavica možete odlično postići ovaj izgled.

Naša preporuka su modeli trepavica "Hollywood" i "Charm".

Napomena: Važno je da gustina trepavica ne bude previše dramatična jer ne želite da potpuno prekrije kapak.

  


#3 Definišite svoju lepotu individualnim trepavicama

Jedini standard lepote koji biste trebali slediti je vaš sopstveni! Nosite ono što čini da se osećate samopouzdano i srećno - to je jedino važno.

Preuzmite kontrolu u svoje ruke i sami odaberite gustinu svojih trepavica uz pomoć individualnih trepavica. 

Mali snopovi od nekoliko dlačica mogu biti savršeni za dnevni make up ili dopuniti već aplicirane veštačke trepavice za još dramatičniji izgled.  Možete prilagoditi trepavice kako god želite! Dodajte malo ili dodajte puno, sve zavisi od vas.

Koliko to zvuči zabavno ?

Nadamo se da će vam ova tri saveta pomoći da  postignete savšen izgled trepavica. No make up - make up izgled ovog leta će biti u trendu više nego ikad.

Ukucajte kljucnu rec i pretrazite vesti

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD